Re: dovolená a průměr
Tak netápejte, odpověď najdete v zákoníku práce
§ 357
odst.1) Jestliže je průměrný výdělek zaměstnance nižší než minimální mzda (§ 111), na kterou by zaměstnanci vzniklo právo v kalendářním měsíci, v němž vznikla potřeba průměrný výdělek uplatnit, zvýší se průměrný výdělek na výši odpovídající této minimální mzdě; to platí také při uplatnění pravděpodobného výdělku (§ 355).
Minimální mzda od 1. 1. 2016 je 58,70 Kč za hodinu.
On v lednu nebyl v PP nebo nepracoval, že počítáte mzdu jenom za únor a březen?
ještě dotaz
A zeptám se pokud jsem tedy dala 58,70 vyšla mi HM pro SP 9895 a pro ZP 9900 je to v pořádku? Nemá SP být také 9900,-
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 5. 2016 18:20
Dobrý den, chtěla bych se zeptat pokud zaměstnanec má HM 9900,- a jeho průměr na náhradu (za dovolenou) mi hlásí, že se vypočítal nižší než je minimální hodinová mzda a jestli chci přepsat. Ale přesto mi to nepustí dál, protože mi chybí 5,- do minimální mzdy. Vypočítal se mi průměr za únor a březen 19800/352=56,25 ale tak aby mi vyšla min.mzda musím opravit na 58,93 je to v pořádku? absolutně tápu