Výzva KH

• (neregistrovaný)

10. 5. 2016 8:46

Dobrý den, mám dotaz včera mi přišla výzva na KH dopisem do vlastních rukou a uvnitř výzva na mého klienta. Mám datové schránky, které jsou i uvedeny na KH když jsem volala na FU tak mi řekli že musí klient dát na FU čestné prohlášení že chce aby mi zasílali veškerou korespondenci do datové schránky. Nechápu to plná moc tam je na zastupování ve všech věcech, proč musí být ještě na to že to chci do datovky ostatní úřady mi vše do datovky zasílají automaticky a nikde jsem jí nehlásila. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 5. 2016 9:53

odp (neregistrovaný)

Re: Výzva KH
      FÚ musí zjišťovat, zda máte DS jako osoba podnikající nebo nepodnikající. Pokud "podnikající" pak vám to zašlou do datovky. Pokud ne, je to vaše soukromá datovka a musí to poslat poštou. A neptejte se prosím PROČ.

• 10. 5. 2016 10:01

hanah (neregistrovaný)

To jsem si také myslela že to pošlou automaticky do datovky, proto jsem si jí jako podnikatel zřizovala ale bohužel. Ostatní instituce včetně pokut od policie mi tam chodí ale FU s tím má problém ,prý se pak až pošlu plnou moc pokusí to tam nějak zadat aby mi to tam chodilo. Fakt nechápu, ale jak se s nimi dohadovat. Z pražských FU mi to tam chodí vše není to první výzva, mám víc klientů, bohužel vždy posílám následné které je stejné jako původní tak čekám co se bude dít dále.

• 10. 5. 2016 12:03

alen. (neregistrovaný)

No asi jak kde, já mám soukromou DS a plnou moc pouze na zaslání vybraných daní a letos mi chodí do Ds vyrozumění pro klienty od různých Fú aniž bych měla plnou moc na přijetí čehokoliv, tak je to asi úřad od úřadu někdo tak jiný jinak

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).