Re: Výzva KH
To jsem si také myslela že to pošlou automaticky do datovky, proto jsem si jí jako podnikatel zřizovala ale bohužel. Ostatní instituce včetně pokut od policie mi tam chodí ale FU s tím má problém ,prý se pak až pošlu plnou moc pokusí to tam nějak zadat aby mi to tam chodilo. Fakt nechápu, ale jak se s nimi dohadovat. Z pražských FU mi to tam chodí vše není to první výzva, mám víc klientů, bohužel vždy posílám následné které je stejné jako původní tak čekám co se bude dít dále.
Re: Výzva KH
No asi jak kde, já mám soukromou DS a plnou moc pouze na zaslání vybraných daní a letos mi chodí do Ds vyrozumění pro klienty od různých Fú aniž bych měla plnou moc na přijetí čehokoliv, tak je to asi úřad od úřadu někdo tak jiný jinak
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 5. 2016 8:46
Dobrý den, mám dotaz včera mi přišla výzva na KH dopisem do vlastních rukou a uvnitř výzva na mého klienta. Mám datové schránky, které jsou i uvedeny na KH když jsem volala na FU tak mi řekli že musí klient dát na FU čestné prohlášení že chce aby mi zasílali veškerou korespondenci do datové schránky. Nechápu to plná moc tam je na zastupování ve všech věcech, proč musí být ještě na to že to chci do datovky ostatní úřady mi vše do datovky zasílají automaticky a nikde jsem jí nehlásila. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?