Re: FÚ - výzva k podání, podáno bylo
Pořádek asi dělat nebudou, to si iluze nedělám ale vy máte pádný důkaz že jste včas podala a aspoň by se vám měli omluvit.
Re: aktualizace
Tak jsem tam byla. Správkyně koukla do PC, zjistila, že podáno bylo (asi záznam z podatelny). Ale ona to nemá. Já jsem se začala smát...
Okopírovala si to, bylo to bez posledních stran, bez podpisu poplatníka.
Dneska telefonoval další klient - to samé, stejný FÚ. Stejná správkyně. Asi na popáté jsem se dovolala na spojovatelku, po půl hodině přímo na správkyni. Vysvětlila jsem jí problém, postěžovala jsem si, že před klienty vypadám, že si neplním povinnosti....
Taky to našla v PC (podáno bylo, ona to však nemá). Tady už žádnou kopii nepožadovala.
Nechala jsem si rovnou zkontrolovat třetího klienta podaného stejný den, patřícího pod stejný FÚ. Ten už byl bez výzvy.
Do telefonu se mi omluvila.
Re: FÚ - výzva k podání, podáno bylo
pokud máte doklad, že jste poslali tak buďte v klidu - jenže
jak říkal daň.poradce - i když máte odesláno elektronicky, Vám se to
odešle, ale Fu to nenačte pokud to není ve správném formátu - tak se to považuje za neodeslané - to samé je i z KH - proto je dobré vše zasílat přes stránky mfcr - epo
zavolejte si na Fu
taky mi volala, že nemají DPH i KH z 1/2016 - a to říkali, že KH bude jen v Pardubicích - co tam těch 50 lidí dělá .../ tak jsem jí nadiktovala p.č. a za chvíli volala z FU a omluvila se mi - že už to našla
- no chtěla bych dělat na FU
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 5. 2016 19:11
Klintce přišla výzva k podání vyúčtování daně ze závislé činnosti. Toto vyúčtování bylo podáno již v únoru, mám potvrzenou kopii z podatelny (jde o OSVČ bez datovky).
V pondělí se chci stavit za správkyní.
Jaké jsou další možosti?
(Když podám znovu, dostanu pokutu za pozdní podání.)
Předem děkuji