Výzva přizn.k dani z nemovitosti

• (neregistrovaný)

17. 5. 2016 13:18

dobrý den, prosím o radu, v prosinci 2015 jsem prodal pole,podal přiznání k dani z nabytí nemovitosti, teď mi přilo upozornění z fú, že jsme nepodal přiznání k dani z nemovitých věcí-mám ještě dům, daň z nemovitosti už jsem letos zaplatit, jak takové přiznání mám podat? to původní asi už nemám, nemohu najít, tak nevím co v něm bylo.
    Jo a mám datovou schránku jako osvč, musím podat datovkou? moc děkuji za reakce

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 5. 2016 13:31

Olinka1 (neregistrovaný)

Re: výzva přizn.k dani z nemovitosti
      nevím kde bydlíte - ale u nás stačí zajít na FU daň z nemovitosti a
      paní vše vyplní - poradí

• 17. 5. 2016 13:39

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Nebo Vás pošle za daňovým poradcem ...

Minimálně zpracujte nové přiznání k dani z nemovitých věcí, kde budou uvedeny jen údaje k majetku, které jste vlastnil (či jako libka vlastnila) k datu 1.1.2016

A teprve s tím zajděte na příslušný finanční úřad. A poproste o kontrolu Vámi vyplněného formuláře.

• 17. 5. 2016 14:34

libka (neregistrovaný)

děkuji, vyplním nové a zajdu tam, i když nevím jak s tím podáním-v tom dopise píšou, že pokud mám datovku-musím datovkou- ale já mám datovku jako osvč, a nemovitost mám jako občan
      díky Libor

• 17. 5. 2016 15:40

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Jako Šalamoun - poproste o kontrolu vyplněného formuláře, který jim tam ale pak nenecháte a podáte (zkontrolované) Přiznání k dani z nemovitých věcí jakou soubor xml. svoji datovou schránkou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).