Re: OT: Dokumenty o Čapím hnízdu se ztra
Tak já fakt nevím, u nás každý dokument musí být zaevidován a je dokumentován přesný pohyb, kdo dostal k vyřízení, kde založeno atd. Vidím, že je to zbytečná práce, když to nějak není potřeba, dohledat, kdo poslední jej měl v ruce a kde by se měl nacházet.
přece když jdeme něco stavit tak na katastru jsme zapsáni jako majitelé pozemku
- takže jaké je č.p,. a kde to čapí hnizdo? jinak stačí se podívat do katastru nemovitostí
a nebo majitelé se nachazí na některých ostrovech |??!!! tak jako majitelé lékaren Dr. Max - jinak řečeno naši poslanci a senátoři
víte jistě, že byla IMOBA vyzvána k poskytnutí listin a neposkytla je? v případě, že ano, že nebude nijak postižena? že i vy bude věřit blábolům, které evidentně nejsou úplně pravda (viz listina v or - kde jsou akcionáři uvedeni včetně jejich podpisů:-) )
Já jen prakticky vidím, co se děje na finanční správě - tedy věci, které nejsou oficiálně prezentovány.
Takže jsem již skeptik a myslím si, že jsou si někteří rovnější.
A to už jsem zažila (v minulém režimu).
Praktická zkušenost mě učí, že "dostatečně velcí" mohou vše, malí nic.
Soudruzi, přece se nám podařilo vybrat o XXX peněz více na daních díky KH a brzy přibude ještě EET, tak proč bychom neměli podporovat čápy? Vždyť peníze kazí charakter, je třeba je hned použít! Že se přitom ztratí nějaké dokumenty, to je drobnost. Když se kácí les, lítají třísky. Co se tomu divíte?
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cesta-z-Babisova-otroctvi-Pavel-Safr-radi-jak-se-branit-moci-oligarchy-423848
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 5. 2016 13:49
http://www.novinky.cz/domaci/403683-kdo-vlastnil-capi-hnizdo-dokumenty-z-valnych-hromad-se-ztratily.html
A protože máme presumpci neviny, alespoň pro někoho, tak je asi případ vyřešen.
Jen si z toho nebrat příklad. Už vidím berušku, jak jí oznámím, že jsem ztratil doklad. :-))
Hezký den!