OT: Doporučuji přečíst a rozšířit dál

• (neregistrovaný)

18. 5. 2016 21:58

...volby se blíží...

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Ako-to-je-mozne-ze-sa-za-taku-chvilu-do-hnutia-dostalo-tolko-Odesel-od-Andreje-Babise-A-promluvil-434305

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 5. 2016 22:27

Milan 68 (neregistrovaný)

Re: OT: Doporučuji přečíst a rozšířit dá
      Bohužel mi to potvrzuje můj nedávný rozhovor s jistou představitelkou nejmenovaného města, která jezdí na sezení s nejvyším. Cituji "sebestředný, sprostý, povýšený, arogantní blb co myslí především na sebe a veškerý odpor nebo jiný názor je tvrdě potlačen a netoleruje se". Myslím, že už ho mají dost i na jednotlivých berňácích. Člověk co káže vodu a pije víno by neměl a nemůže tuto funkci zastávat. Premiér(taky to není můj kůň) mu je pro legraci. Aspiruje na post ještě vyšší a zabednění češi ho zvolí - laická veřejnost. Je ale pravda, že jako premiér nebo prezident nadělá méně škod. Článek rozhodně rozešlu i když to vidím bledě. Všici se bojí a o demokracii v této zemi už dlouho nemůže být řeč. Hlavně aby měl ty "bílé koně v ohradě" a majitele kolotočů v base nebo daňovém ráji - to podle toho jak mu jde kdo na ruku. Chlápek co má sedět na jednání o dotacích z EU, raději rozdává koblihy v Karlových Varech je fakt divnej. Ale co, lidem se to líbí a ti co nesouhlasí .... Už jsem to psal výše.

• 19. 5. 2016 8:20

val1 (neregistrovaný)

Re: OT: Doporučuji přečíst a rozšířit dá
      Děkuji za tyto informace. Dovolím si sem přidat další téma k české "demokracii".
      Za 6 dní se bude schvalovat připravovaný zákon, který umožní státu cenzuru internetu a možnost zakázat určité weby. V tuto chvíli jedná o sázení na internetu. Proti tomu se zdánlivě nedá nic namítat. Problémem je akorát podstata, že úředníci určí, jaký web je možné zablokovat a jaký ne - tedy cenzura. Neradi bychom, aby úředníci třeba v příštím zákoně zakázali weby o ..... doplň si čtenáři sám. Proto upozorňujeme.
      Více na https://www.prichazicenzor.cz/, můžete třeba jen zahlasovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).