Re: Účtování mezd pohoda
Ale je to dobře. Část jsou interní doklady, část závazky, část pohledávky. Kam byste chtěl jinam např závazky účtovat, když ne do závazků?
Nechávám automatické zaúčtování. Pro mzdy mám extra řady.
S tiskem nemám problém, tisknu ročně přehled a malé "košilky"
Práce navíc + při ručním účtování v tomto případě vzrůstá chybovost. A účetnímu deníku je jedno, jestli bude mít náklad např. na SP + ZP zaúčtovaný ze závazku, nebo z interního dokladu.
Souhlasím. Pak máte i přehledně zobrazeno jak co se má platit, kdy je to splatné, kdy vám budou vracet, či co se má započíst. Nechala bych to být Vámi tak jak toje, Pohoda vychází ze zkušeností x uživatelů a tak to mají dle mě super nastavené. Ale samo zaléží na každém :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 5. 2016 8:51
Jakým způsobem účtujete v programu Pohoda mzdy? Přes automatické zaúčtování, které program nabízí, nebo svým vlastním interním dokladem ručně? Na automatickém zaúčtování se mi moc nelíbí, že jsou mzdy rozúčtovány v Ostatních závazcích, v Ostatních pohledávkách (když je přeplatek vůči FÚ) a ještě v Interních dokladech. Nějak moc dokladů, které je nutné tisknout. Jak řešíte mzdy v pohodě vy?? Děkuji za radu.