Re: dohoda o vzajemnem zapocteni pohleda
321/221, prosím projděte nějakým školením či zaučením a to už pracujete v nějaké firmě???
Moc dekuji za vasi pomoc, ochotu a lidskost. Ano, zacinam, do vseho se postupne dostavam, skoleni me cekaji. Nez se vsak dokonale zaucim, vyskolim a ziskam potrebnou praxi jako vy (jako kazdy absolvent skoly), vyuzila jsem pomoci tohoto fora. Jeste jednou moc dekuji.
V poradku, nebojte, nejsem na to uplne sama, mam kolegyni, ale bohuzel je na sluzebce a tak to tady resim sama.... nemusim, ale jsem takova ze chci, protoze vim, ze jednou na to vse budu sama a tak uz budu vedet, ze jsem neco takoveho resila s pomoci treba tohoto fora ;-). Vite, kdyz jste ve skole - konkretne na praxi, zadna firma vas nepusti do sveho ucetnictvi podivat, natoz pak uctovat..... ale uz mam poznaku, jak se to uctuje, na ktere strany, na ktere ucty, k tomu jsem si dala jakysi popis, at vim..... jeste jednou vsem za radu ;-)
Preci jen, kazdodenni uctovani zvladam, jen tohle byla pro me opravdu premiera a nevedela jsem kde, co na jake ucty ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 5. 2016 9:39
Dobry den, prosim o radu jak postupovat. Mam pred sebou Dohodu o vzajemnem zapocteni pohledavek. Kdy my musime doplatit 250 kc.
Prosim o radu jak postupovat, resp. zda mam uctovat na 395/311 nebo na 321/395..... mam tento formular pred sebou poprve, tak prosim o pomoc, jak zauctovat. Dekuji.