Re: Doklad o výši ročního příjmu pro pří
Děkuji paní Jasná. Takže to dám potvrdit svému zaměstnavateli, který mi vyplní část D1 v kolonce AP (podávala jsem si sama přiznání) a poté to zabalím do obálky a pošlu k vyplnění do Prahy tomu druhému zaměstnavateli. A ten mi vyplní pouze kolonku A1 ve výši čistého příjmu(bude to ta částka, která mi přišla na účet)? Bez toho to nemůžu předat.
Chápu to tak dobře? Ještě jednou děkuji za Vaši ochotu pomoci.
Re: Doklad o výši ročního příjmu pro pří
Nebojte se, zaměstnavatelé již ví, co mají vyplnit, jen jim to odevzdejte k vyplnění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 5. 2016 12:58
Dobrý den,
v roce 2015 jsem měla kromě zaměstnání i další příjem na DPP - dohodu o provedení práce.
1)Musím si nechat do tiskopisu Doklad o výši ročního příjmu pro úřad práce tento příjem z DPP také vyplnit??? A musí to být zaměstnavatelem kde jsem tuto DPP měla?
2)Pokud ano, tak budu mít v tabulce D1 hlavní příjem a pod ním příjem z DPP?
3) Podávala jsem si sama daň. přiznání a v něm nemám tuto DPP se srážkovou daní uvedenou. I tak musím tento příjem nechat vyplnit zaměstnavatelem? A bude tam částka, kterou mi vyplatil, že??
Velice děkuji. Vyplňuji tento papír poprvé a nerada bych jej měla špatně :-( Hezký den