nikdo neporadí: pozemek FO
>Prosím o radu. V 8/2011 jsem koupila (FO) pozemek vč.
>nemovitosti. Cena nebyla rozdělena na dům a pozemek,
>takže nevím kolik stál pozemek. Teď musím kousek
>pozemku prodat obci. Pokud se nepletu tak musím příjem
>zdanit, ale jak zjistím, kolik si proti tomu můžu dát do
>nákladů. Děkuji
Re: nikdo neporadí: pozemek FO
Děkuji za reakce- teď to studuji a znal. posudek je z 2009, kde je uvedena směrná cena pozemku. sice 2 roku před nákupem ale, alespoň něco.
Počkat do 8/16 mě napadlo, ale už se kope a s magistrátem a městským úřadem se jedná dost špatně(někdo má evidentní zájem). Jaký datum by měl tedy rozhodovat-když KS je 2.8.11 a k ní je z katastru přiloženo: 1-vklad práva povolen - číslo, 2- vklad práva zapsán - 7.8.11 a za 3- právní účinky vkladu 2.8.11.
A ještě prosím o upřesnění - když už mám zaplacenou daň z nemovitostí za 2016 - podám teď nové přiznání a fú vrátí přeplatek.
Předem moc děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 5. 2016 6:53
Prosím o radu. V 8/2011 jsem koupila (FO) pozemek vč. nemovitosti. Cena nebyla rozdělena na dům a pozemek, takže nevím kolik stál pozemek. Teď musím kousek pozemku prodat obci. Pokud se nepletu tak musím příjem zdanit, ale jak zjistím, kolik si proti tomu můžu dát do nákladů. Děkuji