Re: Exekuce na mzdu..prosím o radu
Ale to si protiřečí. Píšete: Náš zaměstnanec má několik nepřednostních exekucí a nově i přednostní. V pak píšete: 28.8.2012(dorazily hned dvě součastně)-jedná se o přednostní 26.11.2012 dorazila první nepředností,
Omlouvám se za chaos. Nový zaměstnanec nám ještě nedodal ZL, takže nám nejprve přišly do datovky nepřednostní exekuce, proto v tom mám zmatek. Tedˇsi dávám dohromady datumy jak to dorazilo prvnímu plátci. Takže opravdu to je jak jsem psala, nejprve dorazily přednostní. Děkuji za rady
Částku 2 314,-Kč rozdělíte poměrnou výši mezi obě přednostní exekuce. Na nepřednostní se nebude posílat zatím nic. A jestli mohu doporučit, ještě si pro jistotu pořádně překontrolujte data doručení prvnímu plátci. A může se stát, že příjde ještě další exekuce, která bude mít ještě dřívější datum než 28.8.2012 a bude vše zase úplně jinak :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 6. 2016 12:36
Dobrý den,
prosím o rady. Náš zaměstnanec má několik nepřednostních exekucí a nově i přednostní a úplně se nevyznám kolik kam poslat. Podle kalkulačky na exekuci mohu srazit s přednostními exekucemi 2314Kč (jedná se tedy o 2/3) a nevím zda mám celou částku 2314 poslat na přednostní pohledávky nebo jen 1157 (1/3) a druhou část 1157 (2/3) na nepřednostní, která dorazila jako první. Snad je to srozumitelné. Děkuji všem