Re: 2 x stejné číslo FV
Vážně radíte upravit čísla daňových dokladů tak, aby se plnění nesešla s druhou stranou?
Pro tazatele "poh" - najděte si svého daňového poradce. Od kterého dostanete písemné stanovisko a který bude za své stanovisko také odpovídat.
Výše uvedená rada Vás dostane jen do dalších problémů.
Zrovna jste se dostala k nedostatku programování kontrolního hlášení, kdy kontrolní systém EPO bude hlásit chybu "Nalezené kritické chyby znemožňující podání souboru" a nebudete moci podat KH. Ano, to co píše Martina51 je možné řešení, které ale zase vyvolá Výzvu a pravděpodobně POP nebo kontrolu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 6. 2016 14:28
dobrý den,
prosím o radu, učtuji klienta a tomu vystavují dvě firmy jeho vydané faktury. Teď se mi stalo, že firma A vystavila FV MMS082 v dubnu a firma B vystavila FV MMS082 v květnu, účtuji v pohodě, když to tam zadám podruhé MMS082, automaticky mi to přečísluje, prosím nevíte jak to udělat, aby se mi to nepřečíslovalo? MMS082 číslo daňového dokladu, takže musí to vstoupit do kontrolního hlášení. děkuji a přeji pěkný den