Re: Vzor smlouvy o pronájmu auta
Jak jste si jistě všiml,toto je forum,kde se točí stále stejné dotazy.Ty,nad kterými je třeba přemýšlet,zůstávjí ladem.Takže: www.ucetnisvet.cz,vlevo dole nejpoužívanější typy smluv,a je to Smlouva o námju dopravního prostředku ...§630 Obch.zák.Otevřete to a jen dopište náležitosti.+
Re: Vzor smlouvy o pronájmu auta
Ty náš anonyme, nesouhlasím s Tebou. Tato diskuze je o různých tématech a problémech, jen na některé jde odpovědět hned a některé si z rukávu nevysypete ani Vy, protože nejste právník.
Všimla jsem si, že jsoutu ochotní lidé, kteří se vracejí k nezodpovězeným dotazům i zpětně dny i týdny.
Co se týče smluv, je něco i zde na těchto stránkách, nebo si prostě zadejte v Seznamu smlouvu, kterou potřebujete a musíte hledat a hledat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
22. 9. 2005 8:21
Chtěl bych poprosit někoho, jestli by mi poslal nějaký vzor smlouvy o pronámnu auta. Situace je taková, že naše firma v ČR se rozhodla pronajmout osobní automobil dceřinné společnosti na Slovensku. Bohužel zatím to není smluvně dohodnuto a chci to nějak napravit.
Pomůže mi někdo? Předem děkuji za odpověď. p. Šulc