XP v češtině ?

• (neregistrovaný)

25. 9. 2005 19:55

Mám nainstalovány nově do PC XP a chodí mi zprávy v angličtině - myslím tím zprávy - zřejmě přímo z mikrosoftu - že mám nějakou chybu a povely co s tím ....
    Nevíte prosím, jestli je možné a jakým způsobem nastavit, aby tyto zprávy byly psány v jazyce českém???
    děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 9. 2005 19:58

Karel (neregistrovaný)

Re: XP v češtině ?
      jedna se zrejme o SPAM. Normalne ty zpravy mazte. Pokud si nejste jisty poslete je nekomu, kdo tomu rozumi.
      Ale zrejme jsou to SPAMY - nevyzadane zpravy nebo viry.

• 25. 9. 2005 20:21

Anonymní (neregistrovaný)

Možná ano, ale moc mi to anglicky nejde - ale vyrozuměla jsem z toho, že při stahování posledního SW nastala nějaká chyba - a naskakuje to docela často. Asi dám na Vás a zeptám se administrátora. Myslíte, že je možné nastavení takových informací v češtině?
      děkuji
      Marika

• 25. 9. 2005 21:34

Eva M. (neregistrovaný)

Dobrý den, toto je především forum pro účetní a daňové problémy. Sice je tu pár lidí, co se docela vyznají i v PC, ale přece jen by bylo lépe, kdybyste problémy s PC řešila na serveru pro počítače :-) Docela dobré forum je třeba tady http://forum.zive.cz/

Nejdříve se ale radši zeptejte administrátora - podle způsobu, jakým se ptáte, odhaduju, že počítačům moc nerozumíte (nic ve zlém!), takže je lepší, když se někdo podívá na ten PC a na ty zprávy přímo u Vás.

Pokud se budete ptát (kdekoliv), tak popište problém co nejpřesněji. Kam Vám chodí ty zprávy - do poštovního programu jako emaily? Objevují se na obrazovce? Co se v nich přesně píše? Jestli je to jen za nějakých situací (za jakých) nebo jestli se to stává nezávisle na tom, co děláte.

Obecně vzato - bylo by dobré, abyste znala aspoň základy PC bezpečnosti - update Windows i dalších programů, kvalitní a aktualizovaný antivir, antispyware, dobrý a správně nastavený firewall atd.

• 26. 9. 2005 13:39

Anonymní (neregistrovaný)

děkuji
      Marika

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).