Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 9. 2005 20:01
Dobrý den,
od 1.1.2005 jsem zaměstnána jako kontrolorka jakkosti. Název společnosti XXXX7, zabývající se prodejem a nákupem mléčných výrobků.
Moje pracovní smlouva byla uzavřena na dobu určitou a to do 28.2.2005. Od 1.3.2005 mi zaměsnavatel dodatkem č.1 ke smlouvě změnil dobu určitou na 30.6.2005, od 1.7.2005 mi zase změnil dobu určitou do 30.9.2005, dodatkem č. 4...
Dne 29.9.2005 jsem obdržela novou pracovní smlouvu, kde mým novým zaměstnavatelem nebude výše uvedená společnost XXXX7 ale nová firma OOOO7, kde předsedou společnosti zůstává můj původní zaměstnavatel... Pozn. v minulosti zaměstnavatel již jednu firmu přivedl do konkurzu...
Nová společnost má uvedeno ve výpisu z obchod.rejstříku Realitní činnost, jak mohu jako kontrolorka jakkosti pracovat ve stejné funkci ale u jiné společnosti ?
Z toho vyplývá, že uplynutím 30.9.2005 ukončím prac. poměr na dobu určitou...
1) Zajímá mě, jak mohu řešit vyplacení dovolené na zotavenou, kterou za rok 2005 nebyla vůbec vybrána.
2) Jak se to má řešit se zápočtovým listem atd...
3) delší dobu uvažuji o změně zaměstnání, mám pro tuto situaci připraveno ''zadní kolečko''...
Děkuji předem za odpovědi.....
Zoufalá