Termín pro vyřízení odvolání

• (neregistrovaný)

3. 10. 2005 12:12

Dobrý den, chci se jen zeptat, zda existuje nějaký termín pro vyřízení odvolání proti rozhodnutí úřadu práce.V prvním týdnu měsíce června 2005 jsem podala odvolání k rozhodnutí ÚP a k dnešnímu dni jsem neobdržela ani řádku.Pro ně neplatí nějaký termín do kdy co vyřídit ,projednat či ukončit? Asi snad záměrné protahování má ohodnotit, jakou spoustu práce s námi nezaměstnanými mají !!!! - protože to je vlastně živí !!! ,tak proč ukazovat, že to jde i jinak, např. s příjemnějším jednáním a rychleji. Jsem už z toho nervozní, protože jestliže po mně bude někdo chtít, abych zaplatila a dále platila zdrav.pojištění zpětně od dubna( tak dloho už to trvá !), tak nevím kde brát a nekrást.
    Děkuji za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 10. 2005 12:28

Jaša (neregistrovaný)

Re: Termín pro vyřízení odvolání
      Domnívám se, že už to uložili k ledu. To je moc dlouhý čas, měla jste to urgovat!!!

• 3. 10. 2005 12:29

Anonimní (neregistrovaný)

asi bude lepší zeptat se u zdroje

• 3. 10. 2005 12:30

Anonymní (neregistrovaný)

Zeptejte se přímo na ÚP.
      Vaše odvolání např. nemuselo obsahovat náležitosti a potom je považují zřejmě za běžnou došlou korespondenci.

• 4. 10. 2005 14:04

Anonymní (neregistrovaný)

Z ÚP mi přišlo krátké sdělení, že mé odvolání bylo postoupeno min.práce a soc.věcí.Ale to je vše.Nevím však, jak dlouho musím nebo mohu očekávat nějaké konečné rozlousknutí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).