Můj klient používá mobilní telefon kdy měsíční účet dosahuje výšky kolem 3000,-Kč. Dávám do nákladů celou částku. Teď chce abych mu dávala i pevnou linku do nákladů (kvůli DPH)kde na faktuře od Č.Tel. není ani IČ, ani DIČ, a je napsáno, že je to bytová stanice pro osobní potřebu. Jak by jste to řešili? Mám tu pevnou linku dávat třeba jen polovinou jako daň.náklad? Zas prý používá internet večer kvůli firmě. Přitom ve vyúčtování je nejvíc volání v silném provozu. Kancelář nemá doma ale sídlo firmy ano.
6. 10. 2005 10:36
Můj klient používá mobilní telefon kdy měsíční účet dosahuje výšky kolem 3000,-Kč. Dávám do nákladů celou částku.
Teď chce abych mu dávala i pevnou linku do nákladů (kvůli DPH)kde na faktuře od Č.Tel. není ani IČ, ani DIČ, a je napsáno, že je to bytová stanice pro osobní potřebu. Jak by jste to řešili? Mám tu pevnou linku dávat třeba jen polovinou jako daň.náklad? Zas prý používá internet večer kvůli firmě. Přitom ve vyúčtování je nejvíc volání v silném provozu. Kancelář nemá doma ale sídlo firmy ano.