Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
7. 11. 2005 9:26
Dobrý den,
mám na Vás jeden dotaz týkající se zamezení dvojího zdanění a s ní související srážkovou daň.
Máme odběratele na Slovensku, který si z fakturované částky strhává srážkovou daň (tzn. že nezaplatí fakturu celou) a pak nám vždy za určité období pošle z jejich finančního úřadu potvrzení, že ke srážení daně došlo.
Jedná se mi o to, jakým kurzem mám přeúčtovat ten nedoplatek, který je ve výši té srážkové daně.
Někde jsem se dočetla, že až kurzem na konci roku. Tak nevím, zda-li je to správně. Moc děkuji za rady, doufám, že jsem to napsala srozumitelně.