Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
16. 5. 2018 9:37
dobrý den, moc prosím o pomoc uživatelů systému Helios Orange - při aktualizaci kontrolního hlášení mi vyskakuje hláška : části B.2. kontrolního hlášení obsahují řádky, na které je navázáno více účetních dokladů. Zadala jsem přes nastav tento filtr abych zjistila, kterých dokladů se to týká, a zaklikly se mi všechny řádky. Zkusila jsem i ostatní oddíly KH a také se mi zaklikly . Volala jsem paní, která má u nás systém na starost, bohužel neví, odkázala mě na podporu v Praze, nemají tam dneska zatím žádného konzultanta na KH, hledala jsem na stránkách Heliosu a nic jsem nenašla. Jsem z toho úplně zoufalá, dodělávám závěrku a nemůže se hnout z místa. Nesetkal se s tím prosím Vás někdo z uživatelů Helisou, kteří se pohybují na Business centru? Moc Vám děkuji za ochotu. Jo abych uvedla - jedná se o dodatečné přiznání DPH měsíce v roce 2017.