Re: Nemoc v ochranné době
Není již váš zaměstnanec, takže žádné hlášení na ZP, žádná změna na ELDP, žádná změna na zápočtovém listě. Vše zůstane, tak jak bylo. Pokud bude mít nemoc delší než 14 dní, tak uděláte přílohu k žádost a bude sloužit pouze jako prostředník mezi zaměstnancem a OSSZ.
není zač, pěkný den
>>>Prosím, zaměstnanec končil 31.10.18 a 6.11.18 přinesl
>>>neschopenku.
>>>Musím ho přihlásit na ZP s kódem nemoci? Vrátil
>>>zápočtový list, musím mu dopsat na něj nemoc nebo je
>>>nějaká
>>>změna?Ještě,prosím, vyhotovuje se na nemoc ELDP?
>>>Omlouvám se, mám poprvé. Moc děkuji.
>>
>>Není již váš zaměstnanec, takže žádné hlášení na ZP,
>>žádná změna na ELDP, žádná změna na zápočtovém listě.
>>Vše zůstane, tak jak bylo. Pokud bude mít nemoc delší
>>než 14 dní, tak uděláte přílohu k žádost a bude
>>sloužit
>>pouze jako prostředník mezi zaměstnancem a OSSZ.
>Tak to je super. Moc děkuji
Re: není zač, pěkný den
Dobrý den, já se připojím s dotazem, taky jsme tak ukončili prac.poměr se zaměstnankyní k 29.6.2018 (PP ukončila sama dohodou), ale ona byla již nemocná a odhlásila jsem ji ze ZP a nemocná je do 5.11 a 6.11. nastupuje na mateřskou , zaměstnankyni došel dopis ze ZP, že nemá zaplaceno ZP a došla se zeptat co s tím. Musí si zavolat na ZP a nějak doložit. Děkuji mocnemocenku.Děkuji za radu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
13. 11. 2018 13:16
Prosím, zaměstnanec končil 31.10.18 a 6.11.18 přinesl neschopenku.
Musím ho přihlásit na ZP s kódem nemoci? Vrátil zápočtový list, musím mu dopsat na něj nemoc nebo je nějaká změna?Ještě,prosím, vyhotovuje se na nemoc ELDP? Omlouvám se, mám poprvé. Moc děkuji.