Re: Vedlejší příjem a jeho zdanění.
Chtěla by vidět zaměstnavatele, který by zaměstnanci vyplnill daňové přiznání ..... Asi Vám spíše provádí roční zúčtování daně, ne? To rozhodně není daňové přiznání. Jinak k tomu příjmu - záleží na tom, jak je to smluvně ošetřeno - provádíte to na svůj ŽL, případně jako DPČ nebo jak? Je to nějakým způsobem zálohově nebo srážkově zdaněno?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
7. 12. 2005 7:56
Prosím o radu. Jsem zaměstnanec, daňové přiznání za mne vyplňuje můj zaměstnavatel.
Mimo své zaměstnání na HPP jsem pro stavební spořitelnu v letošním roce uzavřela dvě smlouvy o stavebním spoření. Předpokládaný příjem z těchto smluv je celkem cca 1500 Kč. Jak mám tento příjem zanést do daňového přiznání? Jak to bude s daní z příjmu?
Děkuji.