V Google Analytics naleznete detailní statistiky ke konkrétním stránkám v reportu "Obsah" a například v podkategorii "Nejnavštěvovanější stránky". Tento report vám ukáže všechny nejdůležitější informace a další filtry již nejsou nutné nastavovat. Návštěvníky v jednotlivých hodinách dne můžete zjistit tak, že u některých reportů se vám zobrazí ikonka hodin, na kterou kliknete. Například v reportu "Návštěvníci", "Trendy návštěvnosti", "Návštěvy".
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 8. 2010 18:48
Dobrý den,
mám webové stránky a zaregistroval jsem si gmail účet, abych mohl používat Google Analytics. Abych pravdu řekl, jsem z toho tak trochu rozpačitý, protože mi to připadá pro běžného uživatele lehce nepřehledné. Mohli byste mi, prosím, poradit:
1) jak jednoduše zjistím návštěvnost konkrétní stránky z mého webu, tzn. necoweb.cz/stranka
2) jak si můžu nastavit filtry na výše uvedenou stránku a i dalších stránek tak, abych je měl někde stále uloženy, otevřel a hned viděl, jaká je návštěvnost těchto filtrů, respektive konkrétních stránek a všech jejich podstránek
3) jak můžu zjistit návštěvnost za jednotlivé hodiny v konkrétním dnu. Dokázal jsem sice nastavit, že vidím návštěvnost za den, ale nevidím tam za jednotlivé hodiny, což je pro mě docela klíčové
Děkuji za zodpovězení,
Jarda P.