Hlavní navigace

Vedení skladové evidence v jídelně (Storyous)

  • 46.33.112.---

    19. 7. 2019 10:21

    Dobrý den,
    měl bych dotaz týkající se skladové evidence v jídelně. Jsme menší jídelna a co se týče účtování zásob, účtujeme způsobem B. (Tzn. vše do spotřeby). Auditor nás upozornil, že i tak máme povinnost vést skladovou evidenci, což chápeme. I my sami chceme mít přehled o zásobách. Vzhledem k tomu, že účtujeme zásoby zp. B, skladovou evidenci nevedeme v účetním programu, ale jen v pokladním sytému, který máme zvlášť. Používáme Storyous. Systém nám i přes určité nedostatky vyhovuje, ale auditor nám vytýká, že je systém pro vedení skladové evidence nevyhovující. Vadí mu, že na skladových kartách, kde je vidět příjem a výdej v množství, není vidět za jakou cenu se nakupovalo a vydávalo. Máte podobný problém? Jak jej řešíte. Popř. víte o nějakém pokladním systému, kde je toto bez problému? Ještě doplním, že materiál odepisujeme ze skladu na základě receptů. Předem děkuji za odpověď.
    Přeji hezký den
    Dragoun

  • Žádné názory

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).