Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
3. 7. 2020 12:11
Dobrý den,
našel by se tu někdo, kdo by mi poradil, jak je to, pokud nevyzvednete zboží od eshopu?
Bohužel se mi stalo, že eshp poslal zboží z ciziny a já v objednávce žádala rychlé dodání. Potřeboval jsem jej druhý den max. následující bohužel přišlo až den třetí k vyzvednutí - Zásilkkovna.
Pani mi volala a velmi nevybraným způsobem na mě spustila, že jim dlužím za dopravu, protože jsem si to nevyzvedla. Do mailu mi napsala že jim vznikla škoda a at uhradím 148Kč, do telefonu říkala že to posílali ze zahrančí ale v obchodních podmínkách mají uvedenou dopravu jen ceskou postu na uzemí české republiky a PPL na uzemí české republiky 2 dny od expedice ze skladu, který předpokládám že mají právě v cizine. Mají dva eshopy pro cizinu a český, já objednávala přes český, Vybrala zásilkovnu za 89Kč a oni chtějí 148Kč. V obchodních podmínkách Zásilkovnu teda vůbec uvedenou nemaji a maji tám v jednom bodě, že pokud chcete zboží zaslat do zahraničí, máte je kontaktovat telefonicky nebo emailem a dohodnout se, to jsem neudělala neboť jsem při objednávce nechápala, že bych objednávala z ciziny. Setkal se s tímto někdo a portadil by jak na to reagovat? Hned poslali v mailu že pokud nezaplatím dopravu, předají to právnímu oddelení. Mě tento přístu přijde prinejmensim zvláštní.