Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
21. 8. 2020 16:17
Dobrý den,
žila jsem s o 19 let starším druhem, ale i mým synem tehda nezl., žárlili, syn byl bez chování, potom co jsem si našla po tolika letech partnera, celý rok u něho, kde jsme bydleli nic neudělal, partner ho začal také nesnášet, řešili přes mě, buchli mi nervy, žehlila jsem synovy průsery po školách, nevstával, vozila v 17letech do školy, staršímu partnerovi zas dřela jak kůň na baráku, vařila apod., buchly mi nervy jednou-porozbíjela jsem co se dalo, a partnera klepla lžíci na boty, jak začal zas despoticky ohl. syna, soused zavolal policii a doteď mám oplétačky již rok, syn vyčůraně mě opustil, nestěžoval si na partnera a jejich hrozný antipatický vztah, ale na mě a partner ten mě pomáhal, vše vysvětloval po policii rok a platil právníky, zadlužil se, syn sprostě což jsem nemohla přežít odešel v 17letech k otci, tam mu zničil taky vztah, rozvedli se, pak byl u mé matky, tu jsem vezla na hospitalizaci 3x, okradl ji, fetuje, a ta ho hodila po roce a půl k nám s partnerem zpět, vzali jsme ho, první nunututu, pak jeho psychické vydírání, že skočí pod most, když nepůjdu s ním, co jsem za matku, partnerovi nadal do čur... starých neschopných apod..., můj stav se zhoršoval, našla jsem mu už několikátou práci, škemral peníze, partner chtěl prodat dům a jít se mnou někde, potom co to na mě syn přenesl, já to nechápu jak a proč, jsem mu taky nadala do starých neschopných dědků, jízlivě vyhryzala, že mám koho syna, že mu tu nemusím skákat celé dny na baráku, dopadlo to strašně - partner odešel do jiného kraje k dceři, já tam jela 6hodin s omluvou, že syna vyhodím, bylo pozdě, jeho dcera na jejich pozemku po 6hodinách autem do neznáma mě vyhodila, vláčeli mě pryč s jejich pozemku a to nejhorší, že partner se mě nezastal po 4letech nic, jen řekl, že se nevrátí, našli mu tam pronájem a já jela domů zas 6hodin zpět, řekl, že chce klid už a že už se nikdy nevrátí. Prodává dům s dcerou, dluhy mu narostly a já cpala penze i nezdárnému synovi, který si výplaty po týdnu