Já netvrdím, že je omezená věkem. Tazatelku zajímala pouze plnoletost. Třeba dcera začne studovat a vyživovací povinnost bude mít rodič například do 26 let. I když v patnácti otěhotněla, tak to asi ten případ nebude. A tipnu si, že se bude jednat o dítě romské národnosti (ale nemusí to tak být, jen je velká pravděpodobnost) a zde bych nějaké studium nepředpokládala.
Já jsem tu větu "do 18 let má vůči dítěti vyživovací povinnost" chápala jako "k neplnoleté má vyživovací povinnost a pak se uvidí, podle situace". Tedy ne že by paní Jasná tvrdila, že vyživovací povinnost je jen do 18 let.
Ale zajímá mě, jak by to bylo, kdyby se ta neplnoletá provdala - měl by vůči ní vyživovací povinnost manžel a tím pádem pak rodiče tuto povinnost nemají? Nebo jinak - v kterých případech nemají rodiče ke svému neplnoletému dítěti vyživovací povinnost?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
1. 10. 2020 12:33
Dobrý den, mám zaměstnance, který má 15ti letou těhotnou dceru, ta je po ukončení povinné školní docházky od 1.9.2020 hlášena na Úřadu práce.
1. Mohu dál zaměstnanci uplatňovat slevu na dítě?
2. Mohu i nadále na toto dítě uplatňovat při výpočtu exekuce nezabavitelnou částku?
Domnívám se tedy, že do plnoletosti ano, pokud nepůjde nikam pracovat a nebude odvádět zdravotní a sociální pojištění.
Děkuji. Vošahlíková