Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
15. 10. 2020 18:48
Dobrý večer měl bych právní dotaz. Kriminální policie mi zavolala ve věci mého ex-přítele, byl jsem tam a podal jsem nejspíš, čím si nejsem jistý vysvětlení, vše zapisovali a pak mi řekli, že se mi znovu ozvou z jiného kraje, kde ex-přítel bydlí, abych ho tam řekl znova a totožně, mohu přijít ke druhému "výslechu" a zmínit §100 odstavec 2, protože vím, že bych tímto utrpěl i já ne jakožto následný obžalovaný, ale jako psychickou újmu, pro mě stále ex-přítel člověk mě blízký, ale jelikož jsem byl v nátlaku, tak jsem vysvětlení podal celé, jenže nezvládnu o tom znovu mluvit a rád bych zmínil tento §100 odst. 2. Je to možné, popřípadě, dá se s tím něco dělat?
Děkuji.