Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
21. 11. 2020 6:28
Dobrý den, mám otázku vlastně dvě. Bydlíme na vesnici vedle silnice. Jelikož nám byl odcizen náš majetek ketrý máme vedle baráku byla pořízena bezpečnostní kamera a nainstalována na barák. Zabírá pouze náš pozemek, v noci na pohyb se rozsvítí. Prý nahráváne a sledujeme sousedy a světlo v noci jim vadí ... a i chodci co prochází po silnici si stěžují. Od starosty nám přišel dopis že si lidé stěžují na kameru a aby byla odstraněna. Nemá ani bezpečnostní záznam - SD kartu. Starosta se ani neobtěžoval zjistit zda se udání zakládá na pravdě. Mám dvě otázky 1. - když nikoho nesleduji, nedělám záznamy, nezveřňuji na sociálních síctích - což ani nemůžu - jsem povinna kameru odstranit nebo mohu používat dál pro své bezpečí a ochranu svého majetku? 2 . Mohu udání napadnout když se nezakládá na pravdě pro křivé nařčení? Děkuji za odpověď