Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
Plošné zlevňování místo akčních letáků. Drogerie dm mění cenovou strategii
16. 12. 2020 19:38
Dobrý večer , mám dotaz kolega si vzal auto na úvěr ale neplatil , tak jsem veškeré bluhy za auto i pojištění zaplatil úvěrové společnosti jeho jménem , samozřejmě že jsme spolu sepsaly smlou že my auto přenechal a a že si nebude dělat žádné nároky na auto pokut se bude úvěr a veškeré závazky vůči auta ,i zákone pojistné vše jeho jménem . Vše máme sepsané mezi sebou a úředně ověřené podpisy . Auto po viplaceni přepíše na moje jméno ,zatím to nejde páč mám exekuci a úvěrová společnost by to neschválila . Je toto platné , a může to být , děkuji za odpověď , už jsem zaplatil za auto skoro 60 tisíc a zbývá sscaa 50 doplatit nerad bych o auto přišel kolega nemá a je bez domova . S pozdravem Suchý,,,,, suchar77@seznam.cz