Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
17. 1. 2021 20:50
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám tu přijaté zboží ( trika a různé značkové předměty se značkou firmy s kterou úzce spolupracujeme) a objednáváme u ní náhradní díly na opravu aut a prodej náhradních dílů. Toto zboží je určené k prodeji , je objednané z e-shopu firmy s kterou obchodujeme a objednáváme náhradní díly (ty nám běžně zasílají z pobočky v ČR(. Faktura za toto zboží mi přišla s německým DIČ, ale Registered Ofifice má anglickou adresu i bankovní detaily jsou do Anglie. Akorát DIČ je DE......Kolegové mi vysvětlili, že to je německá pobočka anglické firmy. Na faktuře mají uvedené Com Code i váhu, ale né zemi odkud to zboží pochází. Mám dát zemi odeslání Německo a kód země původu QU? když není nikde poznamenáno, kde opravdu to bylo vyráběno a odkud odesláno? předpokládám že posláno bylo z Německa, když fa má DIČ DE. Děkuji moc za případnou pomoc. l.