Děkuji za odpověď.
Pokud by tedy byla uzavřena DPP, zaměstnanec by si ze mzdy musel zaplatit zdravotní v minimální výši a ideálně, ne však povinně, i sociální, aby se doba počítala do důchodu.
Při DPP do 10.000,- se platí srážková daň. Pokud by zaměstnanec neměl jiné příjmy než tyto, může na konci roku žádat o slevu na poplatníka? Tzn. požadovat po státu o zaslání 24.840,- (vlastně víc, půjde o 2021). Nebo na slevu na poplatníka má nárok jen ten, jehož příjmy jsou ze závislé či podnikání?
Děkuji, Karel
I DPP může být na opakující se činnost.
Pokud nemá jiné příjmy (nemá ještě jiného zaměstnavatele, který odvádí ZP alespoň v minimální výši, není OSVČ) a není zároveň osobou, za kterou je plátcem ZP stát (důchodce, student, mateřská dovolená, rodičovská dovolená, čerpání rodičovského příspěvku a pod.) a odměna z DPP je maximálně měsíčně 10.000,- Kč, musí být jako osoba bez zdanitelných příjmů takto přihlášena na zdravotní pojišťovně a v roce 2021 platit 2.052,- Kč měsíčně.
Sociální pojištění není povinné.
Daň ze mzdy - pokud podepíše prohlášení poplatníka, uplatní se sleva na poplatníka a jedná se o daň zálohovou
- pokud nepodepíše prohlášení poplatníka, bude se jednat o daň srážkovou a tu může případně uplatnit v daňovém přiznání.
Po státu může chtít maximálně to, co zaplatí na daních. Když podepíše prohlášení a odměna bude 10.000,- Kč, tak sleva na poplatníka pokryje zálohovou daň, ta bude 0 a vracet není co.
Když se bude srážet srážková daň, zase se v daňovém přiznání vrátí jenom ta sražená daň a ne celá sleva na poplatníka 27.840,- Kč v roce 2021.
Neberu v potaz to, pokud by měl povinnost podávat daňové přiznání z nějakého jiného důvodu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
1. 2. 2021 6:41
Dobrý den,
pro zaměstnání na celý rok (uklízečka), kdy se nepřekoná 300 hodin za rok, je určen který PP? DPP, nebo DPČ? Mám pocit že že DPČ je na opakující se činnosti a DPP na jednorázové, ale nejsem si jistý.
Dále jsem se chtěl zeptat jak je to s pojištěním. Je mi jasné, že pokud to je jediný příjem (a je), tak se zdravotní doplácí do minimální sazby, ale jak je to se sociálním? Tam se strhává jen tolik kolik vyjde výpočtem, ale pokud je částka nižší než "minimum", počítá se odpracovaná doba do důchodu?
Děkuji za každou odpověď, Karel