Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startují podzimní Dny Marianne. Nabízejí slevy až 70 % i výhody pro platby kartou
WhatsApp mění ceník: Za servisní zprávy a potvrzení objednávek budou firmy platit
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
19. 2. 2021 8:56
Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit, jak mám postupovat. Zaměstnanec používá zapůjčený vůz i k soukr. účelům + má v prac.sml. soukr. PHM jako benefit a navyšujeme mu o ně měsíčně odvody. Jenže teď byl delší dobu nějaký problém s knihou jízd, kt. vede leas.společnost, a až včera mi dodal podklady k soukr.PHM za 10+11/2020 (v 10+11/2020 měl ve mzdě pouze 1% ceny vozu). Mohu teď do mzdy za 01/2021 zahrnout PHM za 01/2021 a přidat k nim i ty za 10+11/2020, nebo musím zpětně opravovat obě loňské mzdy a přehledy? Je to z roku do roku, jinak bych to asi neřešila. Děkuji moc za každou radu. Hana