Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
11. 3. 2021 13:27
Dobrý den. Dne 27.9.2020 jsem zakoupil obuv. V průběhu prosínce došlo k poškození a ve chvíli, kdy bylo možné poškozenou obuv odnést do prodejny k reklamaci, bylo tak učiněno, konkrétně 27.1.2021. Do 10.3.2021 nás nikdo nekontaktoval o stavu vyřízení reklamace, tak jsem poslal žádost o vrácení částky na účet z důvodu nevyřizení reklamace v termínu.
"Dobrý den.
Reklamace č. 0169215 dosud nebyla vyřízena a žádám o vrácení peněz na č. účtu 670100-2206799523/6210.
Do prodejny jsem opakovaně volal bezúspěšně.
Jiný způsob vyřízení nepřijímám, protože se jedná o zakoupené zimní boty pro dceru a boty které celou zimu leží na reklamaci a příští rok jí budou malé opravdu již nepotřebujeme.
Protokol reklamace v příloze.
Děkuji."
Nicméně na konci komunikace, kterou mám celou k dipozici jsem byl označen, že se chovám šikanózně a že budu kontaktován dnes prodejnou. Tak se i stalo a opravenou obuv si můžu zítra vyzvednout. Mám přijmout opravenou obuv, která už pro nás není potřebná, protože se jednalo o zimní obuv pro dítě, které do příští zimy odroste a v létě kozačky nosit nebude? Nebo mám nárok na vrácení peněz? Děkuji.