Dvousměnný pracovní režim to je = 38,75 hodiny týdně.
Přesčasy to neřeší, protože přesčas je výjimečné opatření a navíc není součástí směny = nelze takto plánovat.
U každého, u koho to takto nevychází, je evidentní, že má málo zaměstnanců.
Nepíšete, kolik zaměstnanců má být v každé partě - pokud by někteří mohli nějakou dobu chybět, šlo by zavést více přestávek v práci (aby se prostřídali), ale to by vám také mohli utéct.
moc děkuji za reakci. V každé partě jsou dva zaměstnanci. Já vím je to celé špatně postavené, ale chtěla bych se zeptat i když by byla ta středa na půl dne vypnutá a začínalo by se až noční - jde opravdu o dvousměnný provoz. Já už četla tolik příkladů, že pochybuji i o jednosměnném - díky za pomoc. zdravím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
24. 1. 2022 17:45
Dobrý den,
chtěla bych poprosit zkušené o pomoc začlenění našeho nového provozu - přecházíme na nový provoz, pan majitel si to vymyslel následovně a já se směnným provozem nemám vůbec žádné zkušenosti. Dnes v tom celé odpoledne ležím a mám pocit, že tomu čím dál méně rozumím :(
Střídání u jednoho stroje ( pracovní doba 11 hod. + 1hod. přestávka )
PO 6 -18 hod ( parta 1) 18 - 6 hod. ( parta 2 )
ÚT 6 -18 hod ( parta 1) 18 - 6 hod. ( parta 2 )
ST vypnutí stroje a až 18 - 6 hod. ( parta 1)
ČT 6-18 hod. ( parta 2 ) 18-6 hod. ( parta 1)
PÁ 6 - 18hod. ( parta 2)
SO - NE volno
jde opravdu o dvousměnný provoz? Je jasné, že týdenní pracovní doba by tím byla překročena ( i kdyby šlo o jednosměnný ) a vznikaly by přesčasy, pravděpodobně bych musela navrhnout, aby páteční směny byly kratší. Jsem z toho nešťastná - z provozu si něco vymyslí a mzdovka je v háji :(
Moc děkuji za odpovědi