U opravy bych nerada radila, protože někteří odpovídající si pak na mě rádi smlsnou, jak už to tu několikrát bylo.
Jen vám připomenu, pokud by se jednalo o jednatele nerezidenta, odměna by byla daněna srážkovou dani. Smlouva o výkonu funkce musí být schválena valnou hromadou, jinak by nebyla platná, tudíž ani náklady by nebyly daňové.
Pokud by jste si sjednali vypláceni náhrady mzdy v době nemoci, muselo by se z ní odvést SP, ZP i daň, protože by byla nad rámec zákona. V době nemoci může dostávat odměnu za výkon funkce, protože to není mzda za práci.
K odvodům, pokud je odměna definována jako ZMR, pak se SP neodvádí do 3 499,-Kč včetně. Pokud není definována jako ZMR, pak se SP odvádí. ZP se platí vždy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
16. 2. 2022 9:41
Dobrý den paní Jasná,
před pár dny jste mi zde radila ohledně smlouvy o výkonu funkce. Přebral jsem účetnictví od ledna a účetní přede mnou vedla jako HPP. Mohla byste mi prosím ještě poradit, jak toto opravit? Mě napadla možnost, sepsat zpětně HPP, tím by to sedělo a od ledna nahlásit na OSSZ jako jednatele. Co myslíte Vy? Je to špatně od 8/2020.
A jestli mě prosím ještě ujistíte. Smlouva o výkonu funkce se hlásí na ZP pod kódem P a na ČSSZ pod kódem S, dá se v ní sjednat měsíční odměna, příspěvky na penzijko, životko, příspěvky na stravování, nedá se v ní sjednat žádné příplatky za práci přesčas, svátek ani víkend. Co se týče odvodů ZP a SP se zahrnuje do kategorie zaměstnanců, má nárok na nemocenskou od 14 dne, ale ne na náhradu mzdy do 14. dne, nemocenskou pak navedu stejně jako u zaměstnance, má nárok i na ošetřovné. Zákonné pojištění odpovědnosti se neodvádí se všemi důsledky, tzn. v případě pracovního úrazu nelze čerpat pojistné. Je prosím ještě něco důležitého, co mi uniklo?
Mnohokrát děkuji, pokud mi ještě odpovíte.