Tak to si ještě nastudujte zákon o DPH - 235/2004 Sb. http://www.podnikatel.cz/zakony/zakon-c-235-2004-sb-o-dani-z-pridane-hodnoty/cele-zneni/ - občas máme nějakou tu odchylku od evropského práva ...
Mimochodem ze kterého státu jste? Znám pár příhraničních daňových poradců, co dělají právě styky ze sousedním státem :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
16. 4. 2013 18:17
@ Pavel Ríha (zaregistrovala jsem se, ale nejde mi odpovedet do puvodní diskuze, tak snad nevadí, ze jsem zacala nouvou)
Dekuji mockrát za tak rychlou odpoved!! Predám ji vedení - ze si mají najít danového poradce v CR, ze je to nejbezpecnejsí.
Registrace se prý týká naseho webshopu, ze toho zacíná být stále více. Já tomu jinak vecne moc nerozumím, funguji v téhle zálezitosti jen jako tlumocník :) ale musím tedy ríct, ze uz jsem se toho tím vyhledávání informací a ctením zákonu hodne dozvedela!!