Živnost na to není ... je to výkon daňového poradenství ... 47 ... je krásný věk ... to máte ještě 30 let práce před sebou .... kvůli tomu to stojí za to ... přihláška na zkoušky se podává do konce července ... zkoušky jsou 2. a 3. října.
http://www.kdpcr.cz/default.asp?nDepartmentID=27&nLanguageID=1
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
16. 5. 2013 22:31
Ten pán uzavřel AUFTRAG ,kde byly přesně definovány jeho instalatérské práce,které má pro danou firmu vykonat přesně daný termín vyhotovení díla a částka..
Nyní přišel , že zapomněl podat přiznání . Takže má do října příjmy z HPP z ČR a poté si vydělal v SRN 4030 EUR a poté v SRN skončil . Nyní už pracuje v Čechách na HPP . Plátce DPH není ani se nenahlásil, ale firma v SRN plátce je.Právě,tam se mi to nezdá ,
A k mému názvu . vím ,že mi to tenkrát zarazilo a na úřadu jsem se ptala,že vedu pouze účetnictví.Na živnostenském mi sdělili , že je to tak v pořádku.Jaký bych tedy měla mít název živnosti prosím,abych nepohoršovala konkurenční prostředí ??? ?
Děkuji Vám
PS. V 47 letech už opravdu další studie nehrozí a navíc titul vlastním 4 roky .
Pěkný veřer
Anderlová