Však jsem hledala, jednalo se mě o §121 odst.3,4 a následně §141 odst.1. Fú si nás vyžádal na "mistní šetření" ne daňovou kontrolu, a projeli nám všechny šanony, na základě vyhodnocení systémem po podání DP, právě kvůli §121, tak nevím jak se mám do budoucna zachovat - zda účtovat i nadále na 413 nebo použít 365 aby to fú nedráždilo, když je pravděpodobné, že firma má co dělat, aby fungovala natož aby vracela nějaké peníze, paní finanční zajímalo, proč si je paní jednatelka-společník nechce vybrat zpět. Domnívala jsem se, že si do své firmy můžou společníci nevratně vložit, kolik je potřeba aby přežili. Na tento případ se notářsky ověřený zápis valné hromady vztahuje, což nemáme, ale chtěli jen smlouvu o vkladech na 413...tak snad jsem to nastudovala dobře "šmudlo". Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
6. 6. 2013 22:35
Dobrý den, musí být každý zápis z jednání valné hromady notářsky ověřen? Děkuji