Pokud u zaměstnavatele, u kterého nemáte podepsané prohlášení, berete hrubou mzdu nižší než 5 000 Kč, tak daň je nenávratně v Izraeli ... pardon ... u Fischera.
"Vyúčtovat" na konci roku se dá jenom zálohová daň a ta je pouze, pokud:
a) máte podepsané prohlášení
b) nemáte podepsané prohlášení a hrubá mzda je vyšší než 5 000 Kč
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
15. 7. 2013 11:59
Dobrý den, do konce dubna jsem byla studentem denní formy vyšší odborné školy + dálkově studuji vysokou školu. Od 1. května jsem "dálkař" na obou školách. Od března jsem pracovala v Kauflandu na DPP, kde za jsem měla podepsán růžový papír. Zároveň jsem od dubna nastoupila na DPP do další práce, kde jsem odváděla daň. V této práci mám podepsán růžový papír od května a v kauflandu zrušen, v kauflandu již nepracuji. Dále od května pracuji v Lidlu na DPČ, odvádím zde tedy SP, ZP a daň, růžový papír nemám podepsán a dále od května pracuji na 0,2 úvazku HPP - 4-8 dní v měsíci - zde také odvádím SP, ZP a daň. Budu mít právo zažádat si na konci roku o roční zúčtování když mám současně více zaměstnavatelů? Děkuji za odpověď, Sládková