Dobrý den přeji, rád bych se chtěl zeptat Vás odborníků na slovo vzatých co je vše potřeba mít, když si chci otevřít kamenný obchůdek s novým oblečením s dovozu? Jsem úplný nováček a tak mě zajímá co je vše potřeba zajistit. Vím, že je potřba ŽL maloobchod, prodejní místo-kamenný obchod mít v pronájmu nebo vlastnit, to v lepším případě. Mít účetního, který se mi bude starat o účetnictví. Když nakoupím zboží v cizině, musím ho ještě proclít? Nebo dokladem je již účtenka za nakoupené zboží? Jedná se mi nakoupené oblečení v rámci Evropské unie! Budu velmi rád, když mi v kostce napíšete jaké jsou pravidla a postupy. Předem děkuji za Váš čas i odpověď. Hezký den. Michal
21. 8. 2013 16:32
Dobrý den přeji,
rád bych se chtěl zeptat Vás odborníků na slovo vzatých co je vše potřeba mít, když si chci otevřít kamenný obchůdek s novým oblečením s dovozu? Jsem úplný nováček a tak mě zajímá co je vše potřeba zajistit. Vím, že je potřba ŽL maloobchod, prodejní místo-kamenný obchod mít v pronájmu nebo vlastnit, to v lepším případě. Mít účetního, který se mi bude starat o účetnictví. Když nakoupím zboží v cizině, musím ho ještě proclít? Nebo dokladem je již účtenka za nakoupené zboží? Jedná se mi nakoupené oblečení v rámci Evropské unie! Budu velmi rád, když mi v kostce napíšete jaké jsou pravidla a postupy. Předem děkuji za Váš čas i odpověď. Hezký den. Michal