Otázka ohledně důchodu

• (neregistrovaný)

2. 10. 2013 0:22

Krásný dobrý večer,nejdříve Vás chci pozdravit a moc a moc o něco poprosit.Jmenuji se Blanka Gačová,je  mi 39 let a ted k té otázce.Pracovala jsem u firmy Ahold(Albert)Po dlouhém snažení a šílených peripetií,jsem po 11 letrech otěhotněla.Mateřskou dovolenou jsem měla na 3 roky a ze zdravotních důvodů mého synka jsem požádala o ještě jeden rok,abych byla doma.Vyhověli mi!!!On můj malinkej trpí na febrilní křeče,má silné dioptrie a plno jiných věcí.Ale to je na dlouhé povídání.Prostě jsem si užila.Z finančních důvodů jsem si našla práci,mám úklid.Mám to na dohodu o provedení práce 8 vchodů po 7 patrech.Je to dřina,ale jsem moc vděčná.No a ted nevím.Měla bych 22.12.2013 nastoupit zpátky do Alberta,ale skrz toho malého nevím,nevím.Půjdu se tam zeptat a nechci být za hlupačku.Proto Vás prosím a žádám,nevím totiž,jak je to s důchodem,v kolika letech se chodí,jestli to musí platit zaměstnavatel,nebo jestli si to mohu platit sama.Slyšela jsem,že musím mít odpracované léta.Nevím totiž jestli mám dát výpověd. A to nevím jestli mám dát dvouměsíční výpověd a nebo nenastoupit,pomoc prosím.Jsem fakt neštastná, protože se vůbec nevyznám MOOOOC prosím nebo mi poradte kam se mám jít zeptat.Jelikož mám malého do 7 let v péči,jsem osvobozena i od soc.a zdrav.pojištění.Nechci a bojím se něco zanedbat.Honzíkovi bude 21.12.2013    4 roky. Moooc prosím zkuste s úctou a díky Blanka Gačováse

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).