Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 2. 2006 8:24
>Chtěla bych se jen zeptat, zda vzniklý přeplatek ř.27 na tiskopise od MFin 5460/1 vzor č. 10 (který zaměstnavatel vrací zaměstnanci v březnové mzdě) se v příštím vyúčtování daní z příjmů fyzických osob objeví na ř.06 tiskopisu MFin 5459 vzor č.11?
>Na tomto tiskopise (MFin 5459 vzor č.11) se pouze vyúčtovávají zálohy odvedené zaměstnavatelem a neprojeví se zde odpočty nezdanitelných částek?> Vloni jsem měla totož na ř.10 v části II (5459 vzor č.11) nulu a na tiskopise (5460/1 vzor č.10) mi vznikl přeplatek, o jehož vrácení jsem pak žádala FÚ, jelikož nebylo z čeho srážet a na FÚ se rozčilovali, že tento přeplatek není uveden v ř.10 části II. vzoru č.11. > Už tomu vůbec nerozumím.>Poradí mi aspoň trochu někdo?