Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
2. 12. 2013 9:54
Dobrý den. Personální oddělení po mě chce kopii rodného listu mého dítěte, aby mi upravili daňové zvýhodnění na dítě do platu. Já jim nechci dát kopii, pouze jim dám možnost zkontrolovat údaje z originálu. Tvrdí, že to potřebují pro kontrolu z FÚ. Dále má zaměstnavatel v pracovním řádu stanovenou prémii x Kč za narození dítěte a tu podmiňují donesením kopie rodného listu dítěte. Pokud bude FÚ po mě chtít doložit a předložit originály dokladů, tak to udělám. Nebráním se tomu nechat zaměstnavatele zkontrolovat údaje z originálu, který jim rád donesu.
Prosím poraďte, jak mám postupovat. Má zaměstnavatel právo vyžadovat kopii rodného listu dítěte, nebo mu musí stačit nahlídnutí do originálu dokumentu a opsání a zkontrolování údajů i pro kontrolu z FÚ ? Má potom zaměstnavatel právo dávat do Pracovního řádu takovéto podmínky ? Může vyplacení prémie podmínit kopií rodného listu ? Mají právo vyžadovat kopie dokladů a dále je uchovávat a za jakých okolností ? Jakou váhu má zkopírovaný doklad ?