Tak na to jednoznačná odpověď neexistuje :-D
Záleží na tom, jak si mezi sebou předali finanční úřady váš spis a co se z něj vytrousilo a co ne ... a jestli byl vůbec předán. Pokud máte dost odvahy, velký močák a dostatek času tak se můžete jít podívat na finanční úřad do vašeho spisu ... nejdřív vám budou 20 minut tvrdit, že na to nemáte nárok, pak budou 10 minut vás přesvědčovat, že vám ho připraví na příště ... pak budou 10 minut bublat ... pak něco donesou a ono to nebude vaše ... pak budou chvíli hledat ... a pak stejně zjistíte, že celý spis je veden naprosto nesprávně (minimálně časová souslednost neexistuje), někde něco chybí, někde je něco zařazeno ve špatné části, ve vyhledávací části spisu máte nějaké listiny (které vám podle zákona neukážou, ale soupis listin dostanete do ruky) ... no ... je to taková hezká zábava na půl dne :-D
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
15. 1. 2014 15:06
Dobrý den, každým rokem si snižuji v daňovém přiznání základ daňe o úroky z hypotéky a životní pojištění. Žil jsem v okrese Kolín a kopie smluv které jsem musel poprvé s daňovým přiznáním doložit jsem podal samozřejmě na příslušném úřadě v Kolíně. Nyní jsem se ale přestěhoval do Prahy a daňové přiznání budu podávat v Praze.Chtěl bych se zeptat jestli stačí, když jsem kopie smluv pro uplatnění slev dával kdysi do Kolína nebo jestli musím znovu všechny kopie smluv dát znovu s daňovým přiznáním i v Praze.
Děkuji Šatara