Zdravím p. Říha.
Mám podobný případ, v současném roce jsem studentem denního studia VŠ (ale potvrzení jsem nepředložil, jelikož podepíši čestné prohlášení o tom, že nejsem v zisku - žl mám totiž od konce listopadu). Zajímá mě však, jak to bude pro rok 2011, na Potvrzení o studiu mám uvedeno, že jsem studentem do 28.2. 2011. Poté chci studium ukončit, resp. nepokračovat další semestry v denním studiu. Moje otázka tedy zní to si na slevu na dani budu uplatňovat ty dva měsíce nebo podle vašeho celý rok? ::)
Děkuji Vám za odpověď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 8. 2010 10:28
Dobrý den, mám drobný dotaz k podávání potvrzení o studiu u osvč, vedlejší činnost. Když jsem se v lednu registroval, dával jsem jim tam potvrzení platné do konce srpna a paní říkala, že pokud budu studovat dál, tak pak po mně budou chtít potvrzení nové. Moje otázka zní? Do kdy stačí nové potvrzení doručit? Někde jsem četl, že další potvrzení se dává až společně s podáním přehledu, je to pravda? Díky za info