Dobrý den,
právě proto, že je k dispozici několik obecných verzí smluv, každá vyhovuje pro jiné podmínky podnikání a Vy chcete mít stoprocentní jistotu, že je to ta pravá, bych nelitovala finanční prostředky a ušlý čas a navštívila právníka. Ten Vám na základě seznámení s podrobnými podmínkami Vašeho podnikání poskytne právní konzultaci a vyhotoví smlouvu. Předejdete tím budoucím možným problémům.
Zasláním obecné verze smlouvy Vám skutečně stoprocentní jistotu nemůžeme poskytnout.
Dagmar Kučerová
Dobrý den,
vice informací v dnešním článku Daniela Morávka: http://www.podnikatel.cz/clanky/nepojmenovana-smlouva-obchodni-partneri/
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 8. 2010 21:34
Dobrý den,
potřeboval bych poradit a je to pro mě velice závažné. Se svým obchodním partnerem potřebuji uzavřit smlouvu. Spolupráce se týká internetového prodeje (eshopy). Náplní partnera je starat se o chod obchodu -vyřizování objednávek, doplňování zboží, propagace... a také investice na uskutečnění projektu. Všechno máme prokonzultované chybí pouze smlouva jako jistota obou stran. Partner vloží určité finance a bude mít určitý podíl na zisku (%). Stačí mně vzor smlouvy, která se týká tohoto obsahu. Již jsem jich několik prošel ale chci mít jistotu že je to ta pravá. Jsem živnostník. Ještě bych měl k tomu dotaz, jestli by byl problém kdyby partner nebyl živnostník ale "jen" fyzická osoba. Vzal bych si to nasebe ale potřubuji nějákou smouvu. Děkuji za odpověď, moc by mně pomohla. S pozdravem Peterka