Měla jste nárok požádat posledního zaměstnavatele o vyúčtování ,ale nejpozději do 15.2.2013.
Nyní Vám již zbývá jen podat si sama DP FO za r.2013,pokud Vám zaměstnavatel dal potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2013
a pokud máte doloženou zbývající dobu v roce 2013.
Např.u 1.zaměstnavatele 1-4/2013,na Úřadu práce 5-12/2013./ Musí být doložený celý rok/.
Pokud Vám bude chybět k doložení skutečnost nějaká doba,tak to nelze prověst/podání daň.přiznání do 31.3.2013-je termín pro podání./
Eva
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 2. 2014 1:11
Dobrý den, nevím zda mi tu někdo odpoví, nicméně mám dotaz ohledně daňového přiznání, jelikož nevím, kdo ho má za mě letos podat, nebo zda ho mám nějak podat sama. Moje situace je taková, že jsem v roce 2013, za který se letos bude přiznání podávat, byla v hlavním zaměstnaneckém poměru u jedné firmy od 1. do 5. měsíce, a poté do konce roku (až do teď) vedená na ÚP. Mám jít kvůli daňovému přiznání za loňský rok za jediným zaměstnavatelem, pro kterého jsem vloni pracovala?