Podnikání v kosmetice

• (neregistrovaný)

7. 3. 2014 17:53

Dobry den, chtela bych poradit ohledne podnikani v kosmetickych sluzbach. Ted jsem v maturitnim rocniku a hned po skole bych si chtela otevrit svoji kosmetiku. Jsem z maleho mesta a kosmetika tam doposud neni, takze je to vyhoda. Nevyhoda je, ze nemam vubec zadne penize. Bud bych si musela vzit uver nebo jsem od kamarada slysela, ze kdyz si zazadam na uradu prace, mohla bych dostat penize od statu. Zajimalo by me, jak dlouho by to trvalo a na co vsechno bych ty penize mohla pouzit? Jestli i na pronajem prostor atp?
    Chtela bych provadet masaze, barveni ras a oboci, cisteni, masku, prodluzovani ras metodou rasa na rasu a mozna casem i gelove nehty, ale ty by pry musely byt v jinem prostoru?
    Vim, ze musi byt oddeleny toalety pro zakaznice od mych a vse musi byt schvaleno hygienou. Vim, ze to bude beh na dlouhou trat a mozna neuspeju, ale za pokus to stoji. Studuji na SS kosmeticke sluzby, takze vzdelani mam. Delala jsem si i ruzne kurzy, takze certifikatu mam taky dost.
    Prosila bych o radu kde vubec zacit? A jak je to s pomoci od statu a na co vsechno prispivaji? A take nejake Vase rady. Predem Vam moc dekuji. Barbora H.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).