Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 3. 2014 18:57
Dobrý den,jsem studentkou VŠ kombinované formy studia. Od roku 5.1.2012 jsem uzavřela dohodu o provedení práce u zaměstnavatele, kde doplňuji zboží (u tohoto zaměstnavatele pracuji 8-16 hodin týdně - můj výdělek se pohybuje od 1500 do 2500 Kč za měsíc, u tohoto zaměstnavatele mám podepsané prohlášení k dani z příjmů). Zároveň jsem v roce 2012 uzavřela dohodu o pracovní činnosti u zaměstnavatele, kde pracuji za barem (zde pracuji pár hodin v měsíci a můj nejvyšší výdělek v této práci činil 2500 Kč za měsíc). Zároveň jsem v letošním roce 2014 uzavřela další dohodu o provedení práce, kde pracuji jako pomocník ve skladu (tuto práci provádím 3x - 5x do týdne a můj výdělek za měsíc je nižší než 10 000 Kč). Pracuji tedy u všech třech zaměstnavatelů. Chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně daňového přiznání, zda si ho musím sama podávat nebo do jaké situace jsem se nyní dostala.Předem děkuji za odpověď