Daňové přiznání

• (neregistrovaný)

13. 3. 2014 18:57

Dobrý den,jsem studentkou VŠ kombinované formy studia. Od roku 5.1.2012 jsem uzavřela dohodu o provedení práce u zaměstnavatele, kde doplňuji zboží (u tohoto zaměstnavatele pracuji 8-16 hodin týdně - můj výdělek se pohybuje od 1500 do 2500 Kč za měsíc, u tohoto zaměstnavatele mám podepsané prohlášení k dani z příjmů). Zároveň jsem v roce 2012 uzavřela dohodu o pracovní činnosti u zaměstnavatele, kde pracuji za barem (zde pracuji pár hodin v měsíci a můj nejvyšší výdělek v této práci činil 2500 Kč za měsíc). Zároveň jsem v letošním roce 2014 uzavřela další dohodu o provedení práce, kde pracuji jako pomocník ve skladu (tuto práci provádím 3x - 5x do týdne a můj výdělek za měsíc je nižší než 10 000 Kč). Pracuji tedy u všech třech zaměstnavatelů. Chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně daňového přiznání, zda si ho musím sama podávat nebo do jaké situace jsem se nyní dostala.Předem děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 3. 2014 19:56

Rop

Daňové přiznání podávat za rok 2013 nemusíte a ani nic na daních neušetříte.

Za rok 2014 (do března 2015) jej již podat budete muset. A vratka daně se vám bude určitě líbit :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).