To je pravda, s.r.o. není potřeba, stačí ŽL, se všemi nevýhodami. Kdybych zajkládala inzertní server, tak si ho založím na firmu registrovanou v USA, zaplatím roční franchizovou taxu, ta je letos 250 dolaru a je vymalovano. Všechno ostatni co mi zbude je moje a povedu si soukromě jednoduché účetnictví.
Pravda, někdo to má rád složité, tak si zajistí živnostenské listy a dá si je do rámečku nad postel, najme si dnového poradce na české účetnictví a bude platit a platit a hádat se s českými ouřady. Inu, proti gustu žádný dišputát. To se říkalo už před válkou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
10. 9. 2010 11:46
Dobrý den,
chtěl bych začít provozovat inzertní server. Stačí mi k tomu živnostenské oprávnění, nebo musím zakládat např. s.r.o.? Popřípadě jaká živnost by to byla?
Dík za odpověď.